''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

H Logitech παρουσιάζει το Comfort Lapdesk για φορητούς υπολογιστές

Ο φορητός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος για να χρησιμοποιείται οπουδήποτε μέσα στο σπίτι μας, αλλά κάθε χρήστης φορητού ξέρει πολύ καλά πως πολλές φορές ό,τι κερδίζει σε φορητότητα το χάνει σε άνεση. Για να αντιμετωπίσει ακριβώς αυτό το πρόβλημα, η Logitech παρουσίασε ένα ειδικό αξεσουάρ για την χρήση φορητών υπολογιστών στον οικιακό χώρο, το Comfort Lapdesk.


- Το Comfort Lapdesk προσφέρει και μια σταθερή βάση για την στήριξη του φορητού, αλλά και την προστασία από την θερμότητα που εκπέμπει το μηχάνημα. Έτσι, ο φορητός μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, στον καναπέ, στο κρεβάτι ή ακόμη και κάτω στο πάτωμα.

Διαθέτει 4 στρώσεις που δρουν σαν ασπίδα προστασίας από την θερμότητα. Το κάτω στρώμα είναι ένα διαπνέον δικτυωτό ύφασμα [που χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε αθλητικό εξοπλισμό]. Το στρώμα αυτό συνδυάζεται μαζί με ένα εσωτερικό θάλαμο που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, ο οποίος βρίσκεται στο μέσο του Lapdesk. Έτσι μειώνεται σημαντικά η θερμοκρασία που εκπέμπει ο φορητός μας. Ακόμη, το Lapdesk έχει μια κυρτή βάση και ακουμπά στα πόδια μόνο σε 4 σημεία, οπότε επιτρέπει την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα στο κάτω μέρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου