''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Κάτοικοι της πόλης Peterlee χαρακτήρισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της περιοχής τους ως την πιο αποτυχημένη χριστουγεννιάτικη προσπάθεια στολισμού σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το λεπτοκαμωμένο δέντρο έφτασε μερικές ώρες πριν από την Natasha Hamilton, πρώην μέλος των Atomic Kitten, η οποία θα άναβε τα φώτα του δέντρου και όπως ισχυρίζεται η διοίκηση της πόλης, ήταν πια πολύ αργά για αλλαγή του δέντρου.

Η τοπικός σύμβουλος, Joan Maslin είπε ότι δέχθηκε χιλιάδες παράπονα για το δέντρο. «Είναι ντροπή για την πόλη μας. Η κατάσταση αυτού του δέντρου είναι τραγική,» σχολιάζει η Maslin.

«Αυτούς τους καιρούς, η οικονομική κρίση έχει γονατίσει πολλές οικογένειες και ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα μπορούσε να προσδώσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Όμως αυτό το δέντρο θα κάνει τον κόσμο να νιώσει ακόμα χειρότερα.»

Παρόλα αυτά ο Mike Weston, διευθυντής του κέντρου που πλήρωσε για το δέντρο, αναφέρει ότι το συμβούλιο δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται, καθώς δεν συνέβαλε στο κόστος του δέντρου.

«Παραδέχομαι ότι αυτό το δέντρο δεν είναι και ότι καλύτερο, όμως το τοπικό συμβούλιο είχε το θράσος να παραπονεθεί ενώ δεν συνέβαλε ούτε και στο ελάχιστο για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόλης.»

«Παραγγείλαμε ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από έναν προμηθευτή και όταν αυτό το απαίσιο πράγμα έφτασε, ήταν ήδη πολύ αργά για να το στείλουμε πίσω. Έχουμε ξοδέψει αρκετά για την φωταγώγηση του κέντρου της πόλης και στους Άγιους Βασίληδες που θα μοιράζουν παιχνίδια στα παιδιά. Εάν το συμβούλιο προβληματίζεται τόσο πολύ ας ξοδέψει μερικά χρήματα για καινούργιο δέντρο.» 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου