''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Ένας παραδοσιακός λαθρέμπορος


Ένας επιδέξιος και κάπως παραδοσιακός λαθρέμπορος συνελήφθη προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα της Ρουμανίας με τσιγάρα αξίας £300.000 πάνω σε ένα κάρο που έσερνε υπομονετικά ένας γάιδαρος... 

Η αστυνομία συνεπλάκη με τον Janos Jakab, καθώς αυτός προσπαθούσε να περάσει από το συνοριακό σταθμό Χαλμέου (στα σύνορα της Ρουμανίας με την Ουκρανία) μεταφέροντας 100.000 πακέτα τσιγάρων και καπνού.

Μετά από ένα σύντομο ανθρωποκυνηγητό το το κάρο κατασχέθηκε και ο Jakab συνελήφθη.

Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος είπε: «Σε γενικές γραμμές, οι λαθρέμποροι γίνονται όλο και πιο επιδέξιοι, χρησιμοποιώντας όλο και πιο εκλεπτυσμένους τρόπος για να περάσουν από τα σύνορα με τα λαθραία τους. Αυτή η περίπτωση όμως αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα...»

«Διαθέτουμε στρατιές από γρήγορα οχήματα, με τα οποία μπορούμε να κυνηγήσουμε τα γρηγορότερα αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μας!» 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου