''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Κυκλοφορεί η έκδοση beta του SP2 για Vista

Στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού βρίσκεται από τις 4 Δεκεμβρίου η δοκιμαστική έκδοση του Service Pack 2 για τα Windows Vista, στην αγγλική γλώσσα, μέσα από την ιστοσελίδα του TechNet. Παράλληλα, οι συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechNet της Microsoft έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Service Pack 2 για Windows Vista αλλά και για Windows Server 2008.

- Η δοκιμαστική έκδοση του Service Pack 2 περιλαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων, οι οποίες ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης των Windows Vista, καθώς αξιοποιούν τις σημαντικές βελτιώσεις που έχει επιφέρει το Service Pack 1 στις επιδόσεις, την ασφάλεια, καθώς και τη συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος.

Η τελική έκδοση του Service Pack 2 για Windows Vista και Windows Server 2008 αναμένεται να διατεθεί στο ευρύ κοινό στα μέσα περίπου του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου